Äldreomsorg

Äldreomsorg

Äldreomsorg enligt dina villkor är möjligt med AB Tonys Hemtjänst.
Vår erfarna personal arbetar med målsättningen att göra din vardag både tryggare och enklare. När du väljer oss får du alltid skräddarsydd hemtjänst och omsorg i Haninge med stor lyhördhet för dina unika önskemål.

Äldreomsorg i Haninge

Vår verksamhetsidé är att erbjuda vård, omsorg samt service som helt och hållet baseras på dina villkor. I nära samråd med dig tar vi fram funktionella helhetslösningar där dina behov står i fokus.

Allt för att du, men även dina anhöriga, ska känna att du får både ett bra stöd och optimal trygghet i samarbetet med oss.

Med vår hemtjänst kan du få hjälp med:

  • Personlig omvårdnad
  • Skötsel av hemmet
  • Inköp och ärenden
  • Matlagning
  • Följeslagare till vårdcentral, läkare, tandläkare och liknande

Du är viktig för oss

Din trygghet och bekvämlighet är otroligt viktig för oss. Av den anledningen strävar vi alltid efter att se till så du får en bra relation till vår personal. Vi försöker se till så att du som anlitar oss på AB Tonys Hemtjänst får träffa samma personer från vår personal så mycket det går – för att skapa trygga relationer snarare än träffa nya medarbetare varje gång. Vi tror att det är en avgörande faktor till att du ska känna dig nöjd och bekväm med din äldreomsorg.

När du söker äldreomsorg

Om du behöver äldreomsorg så ansöker du om detta hos en biståndshandläggare på Haninge kommun.

När din ansökan sedan blivit beviljad och om du valt AB Tonys Hemtjänst vill vi gärna boka ett möte med dig. Då går vi igenom exakt vad vi kan göra för dig och lägger upp en plan efter dina specifika önskemål.   

Om oss

På AB Tonys Hemtjänst är kvalitet otroligt viktigt. Våra vårdbiträden och undersköterskor är alla utbildade inom sitt område för att kunna garantera dig den högkvalitativa vård du förtjänar – varje gång, utan undantag.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Vi vill höra från dig, så tveka inte att slå en signal eller skicka ett mejl!

Tonys Hemtjänst

Kontakta oss!