VAD KAN VI GÖRA FÖR DIG?

Ring oss
08 - 30 36 20
Maila oss
KONTAKTA OSS

– helt efter dina behov och förutsättningar

AB Tonys Hemtjänst erbjuder hemtjänst i Haninge helt efter dina behov. Vi vet hur värdefullt det är att få den hjälp man behöver i hemmamiljö. Därför vill vi göra det möjligt för fler att känna trygghet och glädje i hemmet.

Vårt mål är att bistå med stöd och omsorg som underlättar i din vardag. Hemtjänst kan innebära allt från hjälp med enklare sysslor några timmar per månad, till omfattande omsorg och tillsyn flera gånger per dygn.

 

Omsorg enligt dina villkor är möjligt med AB Tonys Hemtjänst

Vår erfarna personal arbetar med målsättningen att göra din vardag både tryggare och enklare. När du väljer oss får du alltid skräddarsydd hemtjänst och omsorg i Haninge med stor lyhördhet för dina unika önskemål.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda vård, omsorg samt service som helt och hållet baseras på dina villkor. I nära samråd med dig tar vi fram funktionella helhetslösningar där dina behov står i fokus.

Allt för att du, men även dina anhöriga, ska känna att du får både ett bra stöd och optimal trygghet i samarbetet med oss.

Med vår hemtjänst kan du få hjälp med:

 • Personlig omvårdnad
 • Skötsel av hemmet
 • Inköp och ärenden
 • Matlagning
 • Följeslagare till vårdcentral, läkare, tandläkare och liknande

 

Vi värdesätter din integritet och trygghet

Då vårt arbete innebär att vi kommer nära inpå i ditt hem är det otroligt viktigt för oss att vara personliga och att du känner dig bekväm med vår närvaro.

För att åstadkomma detta strävar vi alltid efter att ha bästa möjliga personalkontinuitet och arbetar alltid med stor respekt för din integritet. Det innebär att du i den mån som det är möjligt får träffa samma person vid de flesta besöken.

På så vis får du möjligheten att lära känna och skapa trygga relationer med personalen, vilket brukar vara en viktig faktor för att känna trygghet.

 

Vi gör aldrig något halvhjärtat

Du förtjänar inget annat än det absolut bästa. Därför har vi stort fokus på leverera hög kvalité i alla led.
Då det oftast är samma person som besöker dig lär ni förhoppningsvis att känna varandra väl. Det i sin tur underlättar också för all planering, samt inhandling av den mat som du vill ha.

Vi gör aldrig något halvhjärtat. Detsamma gäller när det kommer till mat. Härlig matdoft som sprider sig i hemmet och goda smakupplevelser är något som bevisat bidrar till människors välmående. Av den anledningen lagar vi oftast maten från grunden.

 

Varför välja Tonys Hemtjänst?

 • Vi strävar alltid efter att utvecklas och bli bättre. Därför tycker vi att det är viktigt att våra kunder känner sig delaktiga och kan komma med synpunkter om vår verksamhet.
 • Vi är väldigt flexibla och anpassar oss alltid efter de unika behov och önskemål som finns.
 • Vi arbetar för att var och en av våra kunder ska få sitt beviljade stöd utfört med största omtanke och anpassat efter sin egen personlighet.
 • Vi är tillgängliga och lyhörda för våra kunders individuella behov och genom delaktighet och inflytande ska våra kunder känna sig trygga med att de alltid får en värdig, ansvarsfull och god omsorg.

 

 

Så fungerar det när du behöver omsorg i Haninge Kommun

Du kan välja en privat utförare utan att det kostar mer än om du väljer den kommunala hemtjänsten. Hemtjänst får du beviljad genom en biståndshandläggare i kommunen.

Valet är ditt och när du har beviljats bistånd för hemtjänst i Haninge Kommun och väljer AB Tonys Hemtjänst vill vi gärna träffa dig för att lära känna dig.

Under vårt första möte med dig kartlägger vi dina beviljade insatser och kommer överens om hur du önskar att dessa ska utföras. Därefter upprättar vi en plan utefter dina önskemål som ligger till grund för vårt arbete hos dig och som säkerställer att omsorgen blir på det sätt du önskar.

Om du redan har hemtjänst, men önskar byta till AB Tonys Hemtjänst, så tar du kontakt med din biståndshandläggare som kan hjälpa dig med bytet.

 

 

Vad kan vi göra för dig? Kontakta oss!

Inom AB Tonys Hemtjänst arbetar utbildade undersköterskor och vårdbiträden för att kunna möta dig och just de behov som du har. Vi har naturligtvis tystnadsplikt och samtlig personal har tjänstelegitimation.

Är du i behov av hemtjänst i Haninge och vill veta mer om hur vi kan bistå dig på bästa vis? Tveka då inte att ta kontakt med oss.

Vi berättar gladeligen mer om vår verksamhet, våra medarbetare och vad vi kan erbjuda.

Tonys Hemtjänst

 

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

  • Hör av dig till mig via formuläret och få svar på dina frågor och funderingar.

HÄR FINNS VI

ARMATURVÄGEN 3C, HANINGE